fbpx

Hoe kunnen we je helpen?

Misschien zit je vraag hierbij

Wat krijg ik precies wanneer ik een bestelling heb geplaatst?

Je ontvangt een Sjakes box met 4, 12, 24 of 30 Sjakes. Elke Sjake zit in een kartonnen doosje met ingrediënten voor één super gezonde Sjake.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Je bestelling wordt bezorgd met vriestransport door onze pakketdienst QSTA. Kies bij je bestelling een moment uit dat je zeker thuis bent want het pakket kan niet bij de buren of een afhaalpunt worden achtergelaten omdat het bevroren is en bij ontvangst meteen de vriezer in moet.

Moet ik de Sjakes in de vriezer bewaren?

Ja, dus zorg dat je genoeg ruimte in de vriezer hebt.

Passen 12 Sjakes in mijn vriezer?

Ja, 12 Sjakes in de meeste vriezer vakjes bovenin de koelkast. Je kunt een paar Sjakes ook in de koelkast bewaren en die binnen 2 dagen opeten.

Passen 30 bekers in mijn vriezer?

In een grote vriezer met lades past het zeker. 30 Sjakes passen in 1 (wanneer je een grote lade hebt) of 2 lades van je vriezer. In een kleine vriezer boven een koelkast passen geen 30 Sjakes, neem dan een box met 12 Sjakes.

Hoe groot is de verpakking?

Lengte: 55 mm
Breedte: 10 mm
Hoogte: 142 mm

Is Sjakes 100% vegan?

Ja, Sjakes is 100% vegan.

Is Sjakes biologisch?

Nee. Wij gebruiken wel zoveel mogelijk biologische producten als ingrediënten voor je Sjake. Bijvoorbeeld chiazaad wel, maar aardbeien niet.

Wat voor proteïne zit er in Sjakes?

Wij gebruiken een geoptimaliseerd erwteneiwitisolaat (Europees en non-GMO) en veganistische aminozurenmix (L-leucine, L-isoleucine, L-valine, L-lysine, L-threonine, L-tryptofaan en L-methionine). Wij zijn erg trots op onze proteïne omdat het een volwaardige vleesvervanger is.

Hoeveel proteïne zit er in één Sjake?

De verschillende Sjakes smaken bevatten tussen 15 en 22 gram proteïne. Bekijk de productomschrijving van de specifieke Sjake voor de exacte hoeveelheid.

Waarom is Sjakes een maaltijd vervanger?

In elke shake zit minimaal 170 gram groente en fruit, 15 tot 22 gram plantaardige proteïne en één superfood en is tussen de 250 kcal en 350 kcal. Een flinke smoothie dus! Daarbij hebben onze recepten altijd de juiste combinatie van koolhydraten, vetten en proteïne en door de hoge voedingswaarde van de ingrediënten heb je sneller een verzadigd gevoel.

Waarom is Sjakes duurzaam?

Twee redenen. Één: met Sjakes vervang je dierlijk proteïne met plantaardige proteïne. De vlees- en zuivel industrie horen bij de grootste vervuilers van de wereld en zijn de grootste bijdragers aan klimaatverandering. Door Sjakes te gebruiken draag je dus direct bij aan de proteïne transitie en de oplossing van het klimaat probleem.

Twéé: de verpakking is van volledig van papier en kan gemakkelijk gerecycled worden bij het oud papier. 100% plastic vrij dus! Gezond voor de wereld en voor jou!

 
Opzoek naar iets anders?

Stuur ons een email en we komen zo snel mogelijk bij je terug
Mail ons: hello@gezondesjakes.nl.