fbpx

Hallo! Wij zijn Sjakes.

Wij geloven in gezondheid en duurzaamheid. Met Sjakes helpen we jou en de planeet een stukje gezonder te worden.

Prettig kennis te maken

Gezondheid

Het is onze missie om jou te ondersteunen bij je gezondheid. Wij vinden dat gezondheid start bij een goed, gevarieerd voedingspatroon. En we snappen dat dat niet altijd makkelijk is in een drukke wereld, vol informatie en mogelijkheden.

Daarom hebben we gezondheid makkelijk gemaakt door alles wat je nodig hebt in een beker te stoppen. Blenden, drinken en genieten van alle gezondheidsvoordelen! 

Duurzaamheid

Met Sjakes vervang je dierlijke proteïne door plantaardige proteïne. Zo omzeil je de vlees- en zuivel industrie. En onze verpakking is gemaakt van papier, die kun je dus recyclen. Zo dragen wij bij aan een betere wereld.

Geen food waste

Groente en fruit behouden de meeste voedingswaarde als ze bevroren zijn. Zo krijg je de optimale hoeveelheid vezels, vitaminen en mineralen binnen.

Juist omdat de Sjakes bevroren zijn, zijn ze super lang houdbaar. Je hoeft dus nooit meer voedsel weg te gooien.

Anderen over ons

Sjakes helpt me snel in de ochtend een gezonde maaltijd binnen te krijgen met veel voedingsstoffen. Het gebruiksgemak bevalt me het meest en de smaken zijn zo lekker!

HAYA GE

Ik neem één shake per dag wat voor mij genoeg is voor ontbijt en lunch. Het is makkelijk te maken en onwijs snel klaar, voor een druk leven erg handig om gezond te blijven eten en er van te genieten.

JOANNE VAN DER WERK

The quality of the ingredients are excellent as well as the taste! These shakes provide good sources of protein, fats, and carbs. The ingredients are fresh & tasty and the recipes are pretty dope.

SAMIR H

Ik was meteen impressed. Deze Sjakes van bevroren fruit en andere pure ingredienten vervangen met flair mijn verse smoothies!

MARJA DETTMER

Echt eten. Echt snel. Echt gezond.

Kies jouw favoriete smaken, bestel je smoothiebox en ervaar zelf hoe makkelijk het is.