fbpx
  1. Kies je box
  2. Kies je Sjakes
  3. Bezorging & Betaling

9 Sjakes

Prijs per shake:                €4,99


Prijs box:                          €44,91

18 Sjakes

Prijs per shake:                €4,49


Prijs box:                         €80,82

22 Sjakes

Prijs per shake:                €3,99


Prijs box:                         €87,78

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik precies wanneer ik een bestelling heb geplaatst?

Je ontvangt een Sjakes pakket met 9, 18 of 22 bekers. In elke beker zitten ingrediënten voor één super gezonde Sjake.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd? 

Je bestelling wordt bezorgd in een koelbox met Red Je Pakketje. In de koelbox zit droogijs om de shakes bevroren te houden. Kies bij je bestelling een moment uit dat je zeker thuis bent want het pakket kan niet bij de buren of een afhaalpunt worden achtergelaten omdat het bevroren is.

Moet ik de bekers in de vriezer bewaren?

Ja, dus zorg dat je genoeg ruimte in de vriezer hebt.

Passen 9 bekers in mijn vriezer?

Ja, 9 bekers passen in de meeste vriezer vakjes bovenin de koelkast. Je kunt een paar Sjakes ook in de koelkast bewaren en die binnen 2 dagen opeten.

Passen 18 bekers in mijn vriezer?

In een grote vriezer met lades past het zeker. 18 Sjakes passen in 2 lades van je vriezer. In een kleine vriezer boven een koelkast passen geen 18 Sjakes, neem dan een box met 9 Sjakes.

Passen 22 bekers in mijn vriezer?

In een grote vriezer met lades past het zeker. 22 Sjakes passen in 3 lades van je vriezer. In een kleine vriezer boven een koelkast passen geen 22 Sjakes, neem dan een box met 9 Sjakes.

Is Sjakes 100% vegan?

Ja, Sjakes is 100% vegan.

Is Sjakes biologisch?

Niet helemaal. Wij gebruiken wel zoveel mogelijk biologische producten als ingrediënten voor je Sjake. Bijvoorbeeld bananen wel, maar aardbeien niet.

Hoeveel proteïne zit er in één Sjake?

In alle Sjakes smaken zit minimaal 30 gram proteïne. Bekijk de productomschrijving van de specifieke Sjake voor de exacte hoeveelheid.

Wat voor proteïne zit er in Sjakes?

Wij gebruiken een geoptimaliseerd erwteneiwitisolaat (Europees en non-GMO) en veganistische aminozurenmix (L-leucine, L-isoleucine, L-valine, L-lysine, L-threonine, L-tryptofaan en L-methionine). Zo krijg je een compleet aminozuren profiel binnen en dus een volwaardige vleesvervanger! Wij zijn erg trots op onze proteïne.

Waarom is Sjakes een maaltijd vervanger?

In elke shake zit minimaal 150 gram groente en fruit, 30 gram vegan protein en één superfood en is tussen de 300 kcal en 600 kcal. Een flinke shake dus! Daarbij hebben onze recepten altijd de juiste combinatie van koolhydraten, vetten en proteïne.

Waarom is Sjakes duurzaam?

Twee redenen.

Één: met Sjakes vervang je dierlijk proteïne door plantaardige proteïne. De vlees- en zuivel industrie horen bij de grootste vervuilers van de wereld en zijn de grootste bijdragers aan klimaatverandering. Door Sjakes te gebruiken los je dus direct het klimaatprobleem op.

Twéé: de verpakking is van biologisch afbreekbaar bamboe en 100% vrij van plastic. Duurzaam verpakt dus.

Gezond voor de wereld en voor jou!

X