fbpx

Echt gezond. Echt snel.

Sjakes is de makkelijkste en beste smoothie die je ooit hebt gehad! Dé maaltijdservice die vegan, healthy én superlekker is. Alles voor je smoothie bezorgd bij jou thuis en binnen 1 minuut klaar.

Jij kunt er nu als eerste bij zijn! Vul je e-mailadres in om direct te horen wanneer je onze smoothies kunt proeven.

Sjakes is de makkelijkste en beste smoothie die je ooit hebt gehad! Alles voor je smoothie bezorgd bij jou thuis en binnen 1 minuut klaar. Jij kunt er nu als eerste bij zijn! Vul je e-mailadres in om direct te horen wanneer je onze smoothies kunt proeven.

  • Vers groente & fruit
  • Super foods & vegan protein
  • Duurzaam verpakt & geen food waste
  • Binnen 1 minuut klaar

Echt eten.

Vers groente en fruit, speciaal voor jou uitgekozen. Onze smoothies ​worden gemaakt met het beste van eigen bodem. Zoveel mogelijk biologisch en verantwoord.

Elke shake bestaat uit een mix van vers ​fruit, de beste groente, superfoods en plantaardige proteïne. Zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan onze hoge Sjakes kwaliteit. 

Alles wat je nodig hebt voor ​een extra dosis energie en een gezond en sterk lichaam. Sjakes is de enige écht gezonde maaltijdvervanger!

binnen
1 minuut

Echt snel.

Snel ontbijten of een ongezonde lunch onderweg? Dat is verleden tijd. Jouw heerlijke smoothie is binnen 1 minuut klaar!

​Jij zorgt voor het water en de blender, wij zorgen voor de rest! We geven je de bekers, de ​ingrediënten en wat extra tijd! In elke beker zit de juiste portie voor één supergezonde shake.

​In onze recepten zijn alle voedingsstoffen compleet uitgebalanceerd. Je hoeft je dus nooit ​meer bezig te houden met vitamines, mineralen of eiwitten. Just blend en go!

Zo werkt het!

​Je krijgt van ons ​een Sjakes box met 14 of 28 ​bekers. Bewaar de bekers in je vriezer. Ze zijn al gevuld met de ​beste ingrediënten voor jouw ​gezonde ​smoothie. Tijd voor een shake? ​Dan doe je gewoon dit:

Sjakes step 1


STAP 1

Kies je favoriete basis
(water, amandelmelk, kokoswater etc)

Sjakes step 2


STAP 2

Vul je beker tot de rand en gooi alles in de blender

Sjakes step 3

STAP 3

Blend en gooi alles terug in je beker

Meer dan een snelle maaltijd!

Wij geloven in gezondheid en duurzaamheid. Met Sjakes vervang je dierlijk proteïne met plantaardige proteïne en dat is heel goed voor het milieu. De verpakking is van biologisch afbreekbaar bamboe en 100% vrij van plastic. Duurzaam verpakt dus. Gezond voor de wereld en voor jou!

​Als eerste weten wanneer jij kunt genieten van jouw gezonde smoothies? Vul je e-mailadres in!

Sjakes
De Zwaanstraat 27
1949 BC Wijk aan Zee
hello@gezondesjakes​.nl
Kvk: 74306936

X