De beste blender voor je smoothie

De beste blender voor je smoothie

Goed bezig! Je verdiept je in het maken van een heerlijke en gezonde smoothie. Jouw ogen zijn gevallen op een van de voedingsrijke smoothies uit het assortiment van Gezonde Sjakes. Deze wil je natuurlijk meteen uitproberen! Máár: je mist de juiste blender! Om optimaal van de frisse smoothies te kunnen genieten heb je een goede smoothie blender nodig. En dat hoeft gelukkig fortuin te kosten.

Soorten blenders

Laten we beginnen bij het begin, je hebt verschillende soorten blenders. Voor zachtere ingrediënten is er een standaard blender, deze zijn vaak wat goedkoper en van mindere kwaliteit. Ook heb je krachtige blenders waarmee je harde ingrediënten kan omtoveren tot een puree. Deze kosten al gauw honderden euro’s en zijn geen vereiste voor het maken van je eigen smoothie. Natuurlijk zijn prijzen ook afhankelijk van de opties die een bepaalde blender biedt. Een goede blender biedt meerdere snelheden en een pulse functie aan. Ook is het wenselijk als je de blender simpelweg in de vaatwasser kan doen zodat je het niet met de hand hoeft schoon te maken, dit is een tijdrovend proces én scheelt discussies over wie de afwas gaat doen. Een blender moet stevig kunnen staan, je wilt namelijk niet dat deze tijdens het blenden omvalt. Kijk daarom goed naar het statief van de blender zelf. Idealiter heeft deze vier pootjes voorzien van rubber. Hierdoor heeft de blender veel grip en blijft de blender stevig staan ondanks het vibreren.

De beste smoothie blender

Er zijn velen verschillende blenders die voor meerdere klussen inzetbaar zijn. Grote blenders die veel ruimte innemen, dure blenders voor professioneel gebruik en dan nog niet te spreken over alle opties waardoor je de bomen het bos niet meer ziet. Wijzelf zijn natuurlijk ontzettende smoothie fans, het liefst drinken wij dit dan ook ieder moment van de dag. In de jaren hebben wij al velen blenders mogen testen. Om het voor jou wat makkelijker te maken hebben wij de perfectie optie voor het maken van de beste smoothies. Voor het maken van smoothies hebben wij een absolute favoriet: De Smoothie-to-go blender. Deze blender heeft alles wat je nodig hebt voor het maken van je eigen gezonde smoothie: meerdere snelheden, een handige pulse optie, en de beker kan gemakkelijk in de vaatwasser. Maar het allerbeste is: De Smoothie to-go blender van Cook and Pan wordt standaard geleverd met een handige reisbeker van 600 ml! Zo nuttig jij je favoriete smoothie elk gewenst moment en locatie: in de auto, tijdens een wandeling of op werk. Super handig! Onze betaalbare favoriet vind je hier. Of op www.cookandpan.nl.

De cirkel is rond! Je hebt een overheerlijke smoothie én de perfecte blender gevonden. Alle ingrediënten voor een gezonde levensstijl zijn binnen één klik van je verwijderd. Wat houdt je nu nog tegen? Start vandaag aan een betere jij. Je hebt het notabene zelf in handen.

Benieuwd naar alle verrukkelijke smoothies?

Geen zin om je eigen smoothies samen te stellen? Dat hoeft ook niet! Dit hebben wij al voor je gedaan. Bestel jouw favoriete smoothie zodat je ‘m alleen maar in de blender hoeft te doen wanneer het jou uitkomt!

Terug naar blog