alle producten

Jouw maaltijdbox met smoothies voor ontbijt of lunch

Bestel jouw maaltijdbox of smoothiebox bij Sjakes

Maaltijdboxen worden steeds populairder. We zien de boxen om ons heen als paddenstoelen uit de grond schieten. Maar ken je ook onze smoothieboxen al? Het is eigenlijk hetzelfde als een maaltijdbox, maar dan met alle benodigde ingrediënten voor een overheerlijke en gezonde smoothie. Lees hieronder alles over onze maaltijdboxen waarmee je prima je ontbijt of lunch vervangt.

Hoe werkt een maaltijdbox met smoothies?

Het is heel simpel. Gezonde Sjakes is namelijk niet voor niets in het leven geroepen om gezond eten zo makkelijk mogelijk te maken. We hebben inmiddels de ideale ingrediënten en recepten gevonden, waarmee we jou laten genieten van de gezonde smoothies.

Hoe je dat doet?

  • Kies de smoothiebox waarvan het water je in de mond loopt
  • Kies of je van 10 of 30 smoothies wil genieten
  • Creëer een plekje in je vriezer voor je bestelling

Hadden we al gezegd dat het simpel was?

maaltijdbox voor smoothies

Wat zijn de voordelen van een smoothiebox bestellen?

Een smoothiebox heeft ontzettend veel voordelen. Het is simpel, gezond en het bespaart je tijd. Hieronder lees je waarom jij - eigenlijk nu nog ;) - ook een smoothiebox moet bestellen.

Maandelijks alle smoothie ingrediënten in huis

Oftewel: nooit meer eindeloos door de supermarkt dolen. Scheelt jou weer tijd!

Nooit meer inspiratieloos

We hebben 4 verschillende smoothieboxen met allemaal verschillende ingrediënten. Jij hoeft dus zelf nooit meer na te denken over lekkere, smaakvolle combinaties. Inspiratie ophalen doen wij voor je.

Het is vreselijk lekker

Wij hebben alles al tig keer voor je geprobeerd en inmiddels weten we het zeker: bij ons bestel je de lekkerste smoothieboxen.

Gebalanceerde voeding

Onze smoothieboxen, of beter gezegd, maaltijdboxen, bevatten alleen maar goede en eerlijke ingrediënten. Zo bevatten sommige smoothies in de smoothiebox bijna 150 gram groenten en krijg je bij iedere smoothie minimaal 7 gram superfoods binnen.

Zie onze smoothiebox als een maaltijdbox

Over de maaltijdboxen gesproken. Onze smoothies kunnen 100% door als maaltijdvervanger. In iedere smoothie zit minimaal 170 gram groenten en fruit, 1 superfood en 20 gram plantaardige proteïne. Iedere smoothie bevat tussen de 250 en 500 calorieën. Daar start je je dag dus vol energie mee.

Vliegt je dag voorbij en is het lunchtijd? Ook dan is de smoothie uit de smoothiebox dé oplossing. We hebben hier natuurlijk van tevoren goed over nagedacht. De smoothie bevat een perfecte verhouding tussen vetten, proteine en koolhydraten. Kom maar op!

maaltijdbox met smoothies

Maaltijd to go

Naast je ontbijt en lunch is een maaltijd to go natuurlijk ook een goede oplossing als je druk bent. Vlieg je van afspraak naar afspraak? Zitten je dagen van begin tot eind vol? Vergeet je wel eens te eten op volle dagen? Zorg dan dat je de smoothie als maaltijd to go meeneemt. Want juist op drukke dagen is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Je verbruikt nog meer energie en je koppie erbij houden moet juist op die momenten. Dus bestel je smoothiebox en zorg dat je je maaltijd to go wél nuttigt.

Benieuwd naar onze smoothieboxen?

Nieuwsgierig naar de inhoud van alle smoothies? Klinkt zo’n smoothie abonnement voor jou ook zo goed? Word je net zo enthousiast als dat wij zijn?

Dan is tijd om jouw smoothiebox te bestellen.

Terug naar blog