smoothies bezorgen met Sjakes - makkelijk smoothies bestellen

5 redenen om je smoothies te laten bezorgen

Met één druk op de knop de perfecte ingrediënten in huis voor een gezonde smoothie? Ondanks het feit dat er genoeg makkelijke smoothie recepten zijn, kun je het nóg makkelijker maken voor jezelf. Smoothies bestellen en laten bezorgen is tegenwoordig namelijk gewoon mogelijk. Nooit meer een excuus om niet gezond te eten dus.

In dit artikel lees je 5 goede redenen om je smoothies te laten bezorgen.

Smoothies bestellen vanwege een druk leven

Een drukke baan, een groot sociaal netwerk om te onderhouden en afspraken buiten de deur. Allemaal erg gezellig, maar zie dan nog maar eens iedere dag gezond te eten. Dat kan een lastige combinatie zijn. Door kant-en-klare smoothies te bestellen hoeft dit niet meer moeilijk te zijn. Door meerdere smoothies vooruit te bestellen, hoef je over je ontbijt of lunch niet eens meer na te denken.

Met het laten bezorgen van smoothies wordt excuus nummer één dus al weggenomen. Het enige waar je voor moet zorgen, is dat je thuis bent op het moment van bezorging. Hierna kun je vooruit. Hoe makkelijk is dat?!

Flexibel en geen voedselverspilling

Heb je de smoothies laten bezorgen, maar komt het toch een dag niet uit om een smoothie te drinken? Dan laat je die smoothie lekker in de vriezer staan. Ook geen probleem. Zo lang jij je smoothies in diepvries bewaart, tover jij op ieder moment van de dag een smoothie op tafel. Gezond, makkelijk en flexibel dus. En ze zijn bevroren dus je hoeft niet op de datum te letten, no more waste!

Geen keuzestress meer

Geef toe: iedere dag een andere smoothie op tafel zetten is best een gedoe. De inspiratie voor het lijstje voor de supermarkt is op en in de supermarkt zelf kom je ook niet meer op ideeën. Het is daarom veel makkelijker om smoothies te bestellen. Niet meer nadenken over een lekkere en gezonde combinatie van ingrediënten: ideaal.

Wat je wel moet doen? Je smoothie uit de vriezer halen en mixen. De vitamines in groenten en fruit blijven overigens (bijna) nét zo goed bewaard als buiten de vriezer. Een bijkomend voordeel? Je smoothies blijven lang houdbaar.

Gezonde smoothies

Wist je dat er in de kant-en-klare smoothies uit de supermarkt veel toegevoegde suikers zitten? Vermijd dus dit soort smoothies als je gezondheid voorop staat. Zorg daarom dat je bij het bestellen van smoothies goed let op de ingrediënten en de hoeveelheid suikers. Zijn de groenten en fruit vers? Wat voor toevoegingen zitten erin? Is er sprake van conserveermiddelen?

Op onze website staat duidelijk vermeld wat er in de smoothie zit. Bevallen de smoothies? Dan kun je ook in grotere aantallen bestellen, zodat je geruime tijd vooruit kunt.

Gebalanceerde voeding met smoothies

Door smoothies te laten bezorgen, wissel je veel meer af dan de standaard banaan smoothies die je normaal gesproken maakt. Juist door eens af te wijken van je lievelingsdrankje zorg je voor afwisseling in je eetpatroon. Hierdoor krijgt je lichaam iedere dag de juiste voedingsstoffen binnen en ontwikkel je een gevarieerd voedingspatroon.

Met onze sjakes krijg je met minimaal 170 gram groenten, 20 gram plantaardige proteïne en één superfood al direct een vitamineboost en flink wat eiwitten binnen. Daar is geen weegschaal of berekening voor nodig. Al deze ingrediënten zitten in één zakje en hoef je alleen maar te mixen.

Gezond, vers en snel. En lekker natuurlijk!

Bestel en laat jouw smoothies bezorgen

Gezond eten en een drukke planning kan daarom meer dan prima samen gaan. Zo lang je de gezonde smoothies maar in huis hebt.

Benieuwd naar onze sjakes? Wij bezorgen smoothies in de vorm van een smoothie abonnement zodat jij op ieder moment kunt genieten van jouw gezonde shake.

Ik wil gezonde Sjakes.

Terug naar blog