Smoothies thuisbezorgd met een overheerlijk smoothie abonnement

Smoothies thuisbezorgd met een overheerlijk smoothie abonnement

Hoe luxe is het om je gezonde smoothies thuisbezorgd te krijgen? Nooit meer zonder inspiratie, nooit meer doelloos door de supermarkt struinen en nooit meer 10 openstaande tabbladen op je laptop omdat je op zoek bent naar inspiratie. De oplossing vind je een smoothie abonnement, ideaal! Thuisbezorgd en wel.

Gezonde smoothies

Het is vast herkenbaar: gezond eten schiet er af en toe bij in vanwege een drukke planning. Zonde, want gezond eten en gezonde smoothies zijn een must voor iedereen. Met één smoothie geef je je gezondheid direct een vitamineshot, boost je je huid en zorg je voor goede energie. Zo voorkom je die vervelende energiedip halverwege dag.

Waar eerder de smoothies alleen maar met ‘fitgirls’ geassocieerd werden, is dat gelukkig lang niet meer het geval. Smoothies passen namelijk in ieders leefstijl en zijn voor iedereen. Je bepaalt zelf wat je in je smoothie doet en er zijn talloze makkelijke smoothie recepten te vinden. De mogelijkheden zijn eindeloos: simpele en snelle smoothie recepten, smoothies zonder banaan of juist een smoothiebowl inclusief gezonde topping. Voor ieder wat wils dus.

Smoothies thuisbezorgd

Wil je het jezelf makkelijk maken? Laat dan je smoothies thuisbezorgen. Naast eten bezorgen, is het namelijk ook mogelijk om je smoothies thuisbezorgd te krijgen. Je hoeft dus letterlijk geen stap meer buiten de deur te zetten om de gezonde smoothies in huis te krijgen. Met één klik kies je jouw gewenste bezorgmoment, zodat je de gezonde smoothies direct na ontvangst in de vriezer kunt zetten. Zorg dus voor genoeg ruimte in de vriezer.

Het enige wat je hoeft te doen als je zin hebt in een smoothie is je doosje Sjakes in de blender gooien, mixen, en drinken maar!

Wist je dat er in onze smoothies maar liefst minimaal 170 gram groenten en fruit zit?

Superfoods in je smoothie

Naast alle vitamines hebben we ook met zorg superfoods uitgekozen in combinatie met de beste smaken. Zo hoef jij je niet te verdiepen in alle informatie, maar kun je onbezorgd genieten van de juiste ingrediënten en combinaties. In onze smoothie abonnementen vind je de typische superfoods zoals chiazaad, lijnzaad of cacao nibs.

Spinazie, gember en blauwe bessen klinken misschien minder spannend, maar vallen óók onder de superfoods. Oftewel: met één smoothie krijg je vaak al twee superfoods binnen.

Smoothie abonnement

Een smoothie abonnement. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? Toch is het écht zo makkelijk als dat het klinkt. Met een smoothie abonnement heb je de keuze uit 10 of 30 smoothies. Je kiest zelf jouw favoriete recept en je kunt zelfs afwisselen tussen vier heerlijke, unieke smoothies. In ons aanbod hebben we meer dan enkel de typische groene smoothie. Toe aan een nieuwe smaak? Dan probeer je de volgende maand weer wat nieuws uit.

Komt het even niet uit om je smoothie abonnement door te laten lopen? Geen probleem. Het fijne is dat je de smoothies over kunt slaan wanneer je wil.

Op ieder moment van de dag haal je je smoothie uit de vriezer. Ook kun je je gezonde smoothie twee dagen in de koelkast bewaren. Een ander pluspunt is dat al onze smoothies vegan zijn. De dierlijke eiwitten zijn namelijk vervangen door plantaardige eiwitten. Zo kun je 100% zorgeloos genieten en krijg je toch je dagelijkse eiwitten binnen.

Ons smoothie abonnement is:
Snel
Gezond
Vegan

Benieuwd geworden naar onze verschillende smaken en naar de twee soorten abonnementsvormen die we aanbieden? Bekijk hier onze smoothie abonnementen.

Terug naar blog